Konsulent

Våre konsulenter har bred kompetanse, kunnskap og erfaring innenfor de fleste områder innen IT. Vi utfører alt fra enkle tekniske løsninger til større og komplekse løsninger for våre kunder.

For en bedrift er nye IT-løsninger ofte en stor investering. SolvIT ønsker derfor å være behjelpelige med å påse at løsningen planlegges og utføres slik at bedriften ikke trenger å investere mer enn nødvendig. Med vår tankegang påvirker vi kunden slik at dere ender opp med en systemløsning som dere er fornøyd med.

SolvIT utfører design og installasjon i forhold til kundens behov. Når vi er på oppdrag ser vi alltid etter forbedringspunkter i bedriftens eksisterende miljø for å sikre en mer stabil og brukervennlig løsning for bedriften.

Våre medarbeidere har bred erfaring fra Microsoft og OpenSource, samtidig som de har erfaring med de største leverandørene på hardware siden. Vi drifter miljøer basert på Windows og Linux  platformen som innbefatter de mest kjente applikasjonene.

Du kan ringe våre konsulenter uten å ha en serviceavtale med oss. Da vil du få oppgitt en timepris og estimert antall timer på ditt oppdrag. Tegner du Serviceavtale med oss oppnår du gode rabatter på timeprisene. Husk også at behovet for konsulenttimer vil være minimalt når du tegner avtale, fordi vi jevnlig ser over dine systemer. 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale for å diskutere dine behov og spørsmål!